کسب عنوان سومی دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو دختران منطقه ۶ وزارت علوم

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۶ کد : ۲۳۲۸۱ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۵۶۵

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو دختران منطقه ۶ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتخابی ۱۶ المپیاد ورزشی دانشجویان مقام سوم را کسب کرد.

محمد رمضانی افزود: دانشگاه کاشان در بخش مبارزه هلیا زراعی موفق به کسب مدال طلا؛ نازنین عبدالوند، زهرا صفری و زکیه رضوانی موفق به کسب مدال نقره و هانیه پرتو صاحب نشان برنز مسابقات شدند.
وی با بیان اینکه تیم دانشگاه کاشان با مربیگری استاد فاطمه نوروز  در مجموع تیمی مقام سوم این دوره از مسابقات را نیز کسب کردف گفت: دانشگاه فرهنگیان  و دانشگاه اصفهان به ترتیب صاحب عناوین اول و دوم تیمی شدند.

مدیر تربیت بدنی از میزبانی چندین رشته ورزشی در دانشگاه خبر داد و هدف از میزبانی این مسابقات را حمایت از ورزش قهرمانی؛ آماده سازی و تمرین برای برگزاری رویدادهای بزرگتر در دانشگاه کاشان اعلام و اظهار امیدواری کرد: تا در آینده دانشگاه کاشان میزبان رویدادهای بزرگی نظیر المپیاد ورزشی دانشجویان کشور باشد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه کاشان کاشان مسابقات کسب ورزشی مدیر

( ۱ )