کسب سکوی نخست دانشگاه کاشان در مسابقات تیراندازی دانشجویان منطقه ۶ ورزش کشور

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۱ کد : ۲۳۳۲۵ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: دانشجویان پسر این دانشگاه در مسابقات تیراندازی در هر دو بخش تفنگ و تپانچه مقام نخست را کسب کردند.
محمد رمضانی علوی افزود: دانشجویان دختر این دانشگاه نیز در بخش تیراندازی با تفنگ مقام دوم را کسب نمود.
وی خاطرنشان کرد: در مسابقات تیراندازی در منطقه 6 ورزش کشور که به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد آقایان علی رضایی اول انفرادی، پوریا حقیقت جو و  مالک یوسفی دوم انفرادی و  محمد مومنی سوم انفرادی را کسب کردند و در بخش تیمی تفنگ آقایان، علی رضایی، پوریاحقیقت جو، امیرحسین محمدخانی و در بخش تیمی تپانچه آقایان محمدمومنی، مالک یوسفی، سیدمحمدحسین خادمی فر بر سکوی قهرمانی ایستادند.
رمضانی علوی افزود: در بخش تیمی دختران و در ماده تفنگ، تیم تفنگ خانم ها ناهید باقرصاد، زهرا قاسمی، مرضیه انتشاری بر سکوی اول و در بخش تپانچه خانم ها زهرا مهران، ثنا رفیعیان، زهرا گلشهری بر سکوی سوم  مسابقات قرار گرفتند.
مدیر تربیت بدنی خاطرنشان کرد: در هفته جاری 24 لغایت 30 بهمن ماه دانشگاه کاشان میزبان مسابقات والیبال پسران خواهد بود.

کلید واژه ها: بخش بخش تیمی دانشگاه تفنگ مسابقات سکوی زهرا

( ۱ )