اختصاص بیش از دو میلیارد ریال اعتبار به تربیت بدنی دانشگاه کاشان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اختصاص دومیلیارد وچهارصد وهفتاد میلیون ریال اعتبار از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم به تربیت بدنی این دانشگاه خبر داد. سعید حلاج باشی افزود: مبلغ دو میلیارد ریال از این اعتبار بابت بهینه‌سازی فضاهای ورزشی بویژه فضاهای ورزشی خوابگاهی پسران و دختران اختصاص یافته است. وی با اشاره به اینکه قرار است به ازای واریز وجه تخصیصی از سوی وزارت علوم، مبلغ یک میلیارد ریال هم از طرف دانشگاه جهت این امر اختصاص یابد، خاطر نشان کرد: از مبلغ دومیلیارد سهم وزارت، یک میلیارد و دویست میلیون ریال آن به حساب دانشگاه ومابقی پس از ارائه گزارش انجام کار واریز می گردد. مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان همچنین به اختصاص مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال اعتبار جهت تجهیز اطاق تندرستی اشاره و افزود: طی توافقی که با وزارت علوم به عمل آمده قرار است این مبلغ در کلینیک تندرستی دانشگاه جهت خرید یک دستگاه سازه سقفی هزینه گردد. حلاج باشی اظهار داشت: از این مبلغ، ۱۷۰ میلیون ریال هم بابت مشارکت اداره کل در میزبانی رشته‌های والیبال دختران و هندبال پسران این دانشگاه اختصاص یافته است. وی همچنین به انجام تعمیرات سالن‌ها و اماکن و تجهیزات ورزشی در سه ماهه اول سال را نیز یکی از اولویت‌ها بیان نمود که به پایان رسید مدیر تربیت بدنی همچنین بیان داشت که انشاله در سال تحصیلی جدید با تغییر کاربری سالن ریحانه، فضاهای ورزشی خوابگاه‌های دختران را افزایش دهیم و خدمات تربیت بدنی در خوابگاه ها را گسترش دهیم…...

ادامه مطلب
کسب عنوان قهرمانی تیم تنیس روی میز پسران در مسابقات منطقه ۶ کشور - بهمن ماه ۱۳۹۸
کسب عنوان قهرمانی تیم تنیس روی میز پسران دانشگاه کاشان

قهرمانی تیم تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاههای منطقه ۶ کشور این مسابقات از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۶لغایت ۹۸/۱۱/۱۹ با حضور تیم های دانشگاه کاشان ، صنعتی اصفهان ، اصفهان ، یزد ، شهرکرد ، فرهنگیان اصفهان و به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد که تیم کاشان علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در این مسابقات مجوز حضور در مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور که در مردادماه سال ۹۹ در گیلان برگزار می شود را اخذ نمود. تیم دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات متشکل از آقایان محمدرضا حنطه ، عباس آرامی، میثم نوروزی و علی کدخدایی به عنوان ورزشکار و آقایان امید صباغیان و محمد ناظمی به عنوان مربی و سرپرست بود.

ادامه مطلب
قهرمانی تیم تکواندو دانشجویان پسردانشگاه کاشان در مسابقات دانشگاههای منطقه ۶ کشور

این مسابقات از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ لغایت ۹۸/۱۱/۱۸ با حضور تیم های دانشگاه کاشان ، صنعتی اصفهان ، اصفهان ، یزد ، شهرکرد ، هنراصفهان و به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که تیم دانشگاه کاشان با کسب دو مدال طلا ، دومدال نقره و سه مدال برنز علاوه بر کسب عنوان قهرمانی در این مسابقات مجوز حضور ۴ ورزشکار در مسابقات المپیاد دانشجویان سراسر کشور که در مردادماه سال ۹۹ در گیلان برگزار می شود را اخذ نمود. تیم تکواندو دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات متشکل از آقایان رضا علیپور (مقام سوم) ، عارف قاسمی (مقام اول) ، امیر محمد قاسمی (مقام دوم) ، علی پاکزاد ( مقام اول) ، علیرضا زارعی ( مقام دوم) ، محمد پوران و اکبر خواجه گیلی (مقام سوم) این دوره از مسابقات به عنوان ورزشکار و آقایان عبداله غلامرضا ، هومن رحیمی، حمیدرضا معین و محمد آخوندی به عنوان مربی و سرپرست ، تیم را همراهی کردند.

ادامه مطلب
کسب ۶ سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان کشور توسط تیم کشتی آزاد و فرنگی  دانشگاه کاشان
کسب ۶ سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان کشور توسط تیم کشتی آزاد و فرنگی دانشگاه کاشان

این مسابقات از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۲ لغایت ۹۸/۱۱/۱۵ در دو بخش آزاد و فرنگی با حضور تیم های دانشگاه کاشان ، صنعتی اصفهان ، اصفهان ، یزد ، شهرکرد ، هنر اصفهان و دانشگاه اشرفی اصفهانی به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد . کشتی گیران مقام آور دانشگاه کاشان در این دوره از مسابقات را آقایان عباس مهدی زاده - علی وفادار – علی سالاروند و ابوالفضل امانی پور (مقام اول) ، آقایان حیدرعلی اشراقی – ناصر شهبازی تبار- آرمان معتمد و سعید غدیری پور (مقام دوم) , آقایان ابوالفضل صالح – پوریا بایسته و سید عرفان موسوی (مقام سوم) تشکیل دادند. دیگر اعضای تیم های آزاد وفرنگی دانشگاه کاشان در این دوره شامل آقایان محمد حیدری- معین یزدانی – امیر حسین ارباب – وحید اکبرزاده – محمد جواد بهرامیان و سید جمال حسینی به عنوان ورزشکار و آقای سید محمدرضا سیدی مرد اخلاق مدار و قهرمان کشتی ارتش های جهان بعنوان سرمربی و آقای مهدی کهزادی از داوران بین المللی کشتی بعنوان سرپرست، تیم را همراهی کردند .

مدیریت تربیت بدنی

در منزل یا فضای باز و خلوت ورزش کنید هنگام ورزش کردن، چون عمق تنفس بیش از حالت عادی است بنابراین اگر در فضایی که ورزش می کنید، ویروس کرونا وجود داشته باشد (مخصوصا در فضاهای ورزشی بسته و به ویژه سالن های ورزشی کوچک)، احتمال ابتلا به آن افزایش می یابد و توصیه می شود در منزل یا حداقل در فضای باز و خلوت ورزش کنید. ارتباط بین فعالیت ورزشی و استعداد ابتلا به عفونت ارتباط بین فعالیت ورزشی و استعداد ابتلا به عفونت (مقاوم نبودن در مقابل کرونا) به شکل یک نمودار J شکل است. بدین صورت که ورزش کردن تا حد متوسط (مانند نیم ساعت پیاده روی در روز یا ورزش دلخواه خود به میزانی که ضربان قلب شما بیش از ۱۲۰ ضربه در دقیقه فراتر نرود) می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را در مقابله با ویروس کرونا قوی تر کند. قوی تر از زمانی که بی تحرک هستید. اما انجام تمرینات ورزشی شدیدتر، آثار زیانباری بر عملکرد ایمنی بدن می گذارد. ورزشکارانی که در برنامه های تمرینات سنگین، به ویژه رویدادهای استقامتی شدید و طولانی، شرکت می کنند، نسبت به افراد عادی، برای ابتلا به عفونت مستعدتر هستند. بنابراین، این ورزشکاران بایستی در دوره ریکاوری بعد از جلسه تمرین، موارد متعددی را رعایت کنند. ایسنا