توانمند سازی و مهارت آموزی در راستای اشتغالزایی از سیاست های اصلی مدیریت تربیت بدنی در دوره جدید

۱۱ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۴۳ اطلاعیه ها

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری دوره های مربیگری آمادگی جسمانی دختران تحت نظر فدراسیون آمادگی جسمانی جمهوری اسلامی ایران و دوره تئوری مربیگری درجه 3 (پسران و دختران)زیر نظر فدراسیون ورزش های دانشگاهی خبر داد.
محمد رمضانی علوی خاطر نشان کرد: در راستای تحقق سیاست توانمندسازی و مهارت آموزی دانشجویان رشته تربیت بدنی دوره مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 از تاریخ 6 لغایت 11 دی ماه و دوره تئوری مربیگری درجه 3 از تاریخ 15 لغایت 24 آذرماه به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار گردید.
وی افزود: در این دو رویداد 68 نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته تربیت بدنی زیر نظر مدرسان فدراسیون آموزش‌های دوره مربیگری را دریافت نمودند.
وی اظهار امیدواری کرد: انشالله در سال 1402 بتوانیم دوره‌های آموزشی، مربیگری و داوری ویژه دانشجویان تربیت بدنی برگزار نمائیم.