کسب مقام قهرمانی رشته تیراندازی با تفنگ در المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور

شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور
۰۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۰ خبر تصویری اخبار

به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه کاشان، تیم تیراندازی دانشگاه در دو ماده تفنگ بادی و تپانچه بادی در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور با میزبانی دانشگاه اصفهان شرکت کرد و مقام اول تیمی در ماده تفنگ بادی را دریافت کردند.

اعضای تیم دانشگاه کاشان :

آقای رمضانی علوی سرپرست کل ، آقای احمد شعبانی مربی و آقایان علی رضائی، امیرحسین محمد خانی، پوریا حقیقت جو، مالک یوسفی، سیدمحمد حسین خادمی،محمد مومنی روچی به عنوان ورزشکاران تیم دانشگاه، در این دوره مسابقات حضور داشتند.

مقام انفرادی:

در بخش مسابقات انفرادی آقای علی رضائی به مقام قهرمانی کشور در ماده تفنگ دست یافت.

مقام تیمی:

تیم تفنگ بادی به مقام قهرمانی کشور دست یافت.

و همچنین تیم دانشگاه کاشان در مجموع دو ماده تفنگ و تپانچه مقام سوم کشوری را کسب نمودند.

تیم تیراندازی دانشگاه کاشان( از سمت راست پوریا حقیقت جو، امیرحسین محمد خانی، علی رضائی، احمد شعبانی، محمد حسین خادمی، محمد مومنی، مالک یوسفی)

آقای شعبانی مربی تیم دانشگاه کاشان

آقای علی رضائی مقام اول مسابقات تفنگ بادی